Za Krisa zbranega dovolj denarja, denar se sedaj zbira tudi za Gala

Denar pa sedaj številni posamezniki in društva zbirajo tudi za Gala iz Dupleka, ki se je rodil s prirojeno napako rok

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. september 2019 ob 12:23
Dobrodelni koncert za Gala

Dobrodelni koncert za Gala

Iz društva Palčica pomagalčica, kjer so zbirali denar za zdravljenje 19-mesečnega Krisa iz Kopra, so sporočili, da je zbranega dovolj denarja. Zbrana sredstva presegajo 3,4 milijona evrov. Slovenci smo tako s skupnimi močmi uspeli doseči zastavljen cilj in zbrati 2,3 milijona evrov, kolikor stane zdravilo, ki ga potrebuje Kris, ki bo sedaj moral na zdravljenje v ZDA.

Ob veliki medijski podpori so se odzvali številni posamezniki, športniki, glasbeniki, društva, podjetja, lokali, dobrodelne organizacije, športni klubi, kulturne institucije in nevladne organizacije.

Objavil/a Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki dne Ponedeljek, 30. september 2019

Denar pa sedaj številni posamezniki in društva zbirajo tudi za Gala iz Dupleka, ki se je rodil s prirojeno napako rok. Denar za njegovo operacijo v ZDA zbira društvo Maus. Društvo donacije za Gala zbira na svojem transakcijskem računu IBAN SI56 6100 0000 7087 846, Delavska hranilnica, d. d., Ljubljana (s pripisom za Gala) ali pa s sporočilom GAL1 in GAL5 na številko 1919. Denar zanj se zbira od marca, zbrano je 40.000 evrov, manjka še 80.000 evrov.

Za pomoč Galu so se odločili tudi glasbeniki iz naše regije z organiziracijo dobrodelnega koncerta, ki bo v nedeljo, 6. oktobra, ob 17.00 uri v športni dvorani Osnovne šole 3 v Murski Soboti. Vstopnine ni, dobrodelni prispevki pa bodo namenjeni Galu. Ozvočevalci, organizatorji, glasbeniki in vsi, ki sodelujejo pri koncertu se v celoti odpovedujejo honorarju.



Več v Kultura in izobraževanje