V Ljutomeru obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil in tatvino mobitela

Na območju Ljutomera je bilo prijetih tudi 11 tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo

Prlekija-on.net, petek, 4. oktober 2019 ob 07:36
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve kaznivi dejanji, dve prometni nesreči v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, dve kršitvi javnega reda in miru, nedovoljen vstop ter pet primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so v Ljutomeru obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil in tatvino mobitela.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelja sta se ob intervencijah policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Na območju Ljutomera je bilo prijetih 11 tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo.

V času med 1. in 13. oktobrom 2019 poteka preventivna akcija za večjo varnost pešcev. Policisti svetujejo, da pešci upoštevajo cestnoprometna pravila in uporabljajo prometne površine namenjene hoji pešcev, v nočnem času pa naj obvezno uporabljajo odsevna telesa za večjo vidnost oziroma svetilko, ki oddaja belo svetlobo. Vozniki pa naj bodo med vožnjo posebej previdni v območju prehodov za pešce in območjih, kjer se lahko pričakuje prisotnost pešcev.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika