Ansambel Opoj posneli videospot za zmagovalno skladbo letošnjega festivala Vurberk 2019

Posneli so nov videospot za zmagovalno skladbo letošnjega festivala Vurberk 2019 z naslovom Kmečki fant muzikant

Prlekija-on.net, sreda, 9. oktober 2019 ob 13:02
Ansambel Opoj

Ansambel Opoj

Ansambel Opoj so posneli nov videospot za zmagovalno skladbo letošnjega festivala Vurberk 2019 z naslovom Kmečki fant muzikant. Na festivalu so poleg zlatega zmaja prejeli tudi nagrado za najboljšo skladbo festivala po mnenju predstavnikov radijskih postaj Slovenije. Skladba je sedaj dobila še video podobo. Spot so snemali na Ločici pri Vranskem, na Turistični kmetiji pri Ferkovih, nekaj kadrov pa tudi na domačiji Uroševe Sabine. Produkcija TV Veseljak je z dodelanim scenarijem poskrbela, da je zgodba lepo tekla in v ansamblu pravijo, da so zelo zadovoljni.

"Upamo, da bo gledalcem in poslušalcem všeč. Letos je za nami res neverjetno leto. Najprej finale polke in valčka, potem uspešen Vurberk, na koncu pa še festival Guštanj, kjer smo letos nastopili kot debitanti in s polko našega Uroša z naslovom Jaz in ti, postali absolutni zmagovalci festivala, Uroš pa je prejel še nagrado za najboljše besedilo. Radi bi se zahvalili tudi vsem, ki nas spremljate in poslušate", še pravijo Opojevci.

Ob izidu novega videospota se zahvaljujejo tudi: Oljarna Šaruga, Obdelava kovin Darko Kovačič s.p., Turistična kmetija pri Ferkovih, Cvetličarna Hiacinta, Geodetske storitve Jure Črček s.p., Butik Top moda.

Videospot si lahko ogledate v priloženem videu.



Več v Glasba in film