Traktor pod seboj stisnil voznika

Ker v traktorju ni imel akumulatorja se je s traktorjem spustil po hribu z namenom, da spravi v pogon motor traktorja. Med tem pa je izgubil oblast nad traktorjem, kateri je pričel drveti po hribu in se nato prevrnil, ter pod seboj stisnil voznika.

Prlekija-on.net, nedelja, 20. oktober 2019 ob 11:121
Posredovali so gasilci

Posredovali so gasilci

V soboto smo že poročali o nesreči pri delu, ki se je končala s hudimi telesnimi poškodbami. Iz PU Maribor so sporočili, da je 47-letni voznik traktorja v soboto, 19. oktobra, okoli 17.30 ure na območju občine Sveti Jurij v Slovenskih goricah, v gozdu predhodno s traktorjem na katerem je imel pripeto krožno žago, žagal drva. Ker v traktorju ni imel akumulatorja se je s traktorjem spustil po hribu z namenom, da spravi v pogon motor traktorja. Med tem pa je izgubil oblast nad traktorjem, kateri je pričel drveti po hribu in se nato prevrnil, ter pod seboj stisnil voznika.

Traktor je bil neregistriran in ni imel vgrajenega varnostnega loka ali kabine. S kraja nesreče pri delu je bil voznik s helikopterjem odpeljan v UKC Maribor, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel hude telesne poškodbe. Policisti PP Lenart bodo poslali poročilo na Okrožno državno tožilstvo Maribor.

Intervencija 6/2019 Delovne nesreče 19.10.19 17:48 SVETI JURIJ V SLOV. GORICAH Ob 17.48 se je pri delu v gozdu pri...

Objavil/a PGD Sveta Ana dne Sobota, 19. oktober 2019


Več v Črna kronika