Državljan Italije s sopotnikom prevažal tri državljane Indije

Zoper voznika in sopotnika je bilo odrejeno pridržanje, državljani Indije pa bodo po končanem postopku vrnjeni hrvaškim policistom

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. oktober 2019 ob 09:39
Italijana so ustavili v križišču med Pavlovci in Ormožem

Italijana so ustavili v križišču med Pavlovci in Ormožem

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 18. oktobra, ob 07.52 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju dogodka udeleženki izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 14.32 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Vozniku je bil zaradi neprilagojene hitrosti izdan plačilni nalog.

Ob 21.52 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru v okolici Ormoža. Patrulja je na kraju ugotovila, da je vinjena oseba zmerjala drugo osebo. Policisti so na kraju kršitelju zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru izdali plačilni nalog.

V soboto, 19. oktobra, ob 23.10 so v Ormožu eni osebi zasegli ročno zvit cigaret, saj obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. Po analizi sledi ustrezen ukrep.

V nedeljo, 20. oktobra, ob 11:00 uri so v naselju Pavlovci zaustavili voznika osebnega avtomobila državljana Italije, kateri je skupaj s sopotnikom prevažal 3 državljane Indije, kateri so pred tem nedovoljeno prestopili državno mejo. Zoper voznika in sopotnika je bilo odrejeno pridržanje zaradi kaznivega dejanja Prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države po 308. čl. KZ-1. Državljani Indije pa bodo po končanem postopku vrnjeni hrvaškim policistom.

Objavil/a Matej Lukman dne Nedelja, 20. oktober 2019

 

Ob 13:28 uri se je na policijski postaji oglasil krajan in povedal, da je dne 19.10. 2019 na bankomatu SKB Banke na Vrazovi ulici v reži bankomata našel denar.

Ob 19.30 so bili napoteni v Pavlovce, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 06.00 v so po predhodnem zaprosilu Zdravstvenemu domu Ormož nudili asistenco pri prisilni hospitalizaciji osebe.



Več v Črna kronika