»Res grozno, to nista naša fanta!«

Se dvojčka Jan in Tilen Klobasa iz Gornje Radgone tako obnašata samo na Kmetiji?

Prlekija-on.net, sreda, 23. oktober 2019 ob 19:0116
Dvojčka Klobasa, foto: zaslon POP TV

Dvojčka Klobasa, foto: zaslon POP TV

V resničnostnem šovu Kmetija, ki ga lahko spremljamo te tedne na POP TV, sta med tekmovalci tudi 21-letna dvojčka Jan in Tilen Klobasa iz Gornje Radgone, ki ne skrivata, da ju v šovu zanima le zmaga in končna nagrada 50.000 evrov.

Pri tem je ambiciozen in taktičen zlasti Jan, ki ima s tem šovom že izkušnje, saj je bil del tega že leta 2017. Zna se tudi prikupiti in ljudi pridobiti na svojo stran, z njim tako "držijo" Boža, Tanja, Tom in Luka. Ima pa pri tem tudi nasprotni klan, to so Danijel, Denis in Marjana.

Za revijo Zvezde/Lady pa je spregovorila njuna babica Silva, ki se je nekoliko obregnila ob njuno obnašanje: "Res grozno, to nista naša fanta! Grdo govorita in nič lepo se ne obnašata do sotekmovalcev. A vsi mi dopovedujejo, da je to pač šov. Še vedno pa ne morem dojeti, kako je Janu uspelo prepričati Tilna, da je šel v šov," je povedala in dodala, da vnuka sicer zelo pogreša.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno