Tudi na drugi Božični tržnici bogata ponudba najrazličnejših izdelkov

Poleg številnih ponudnikov lokalnih izdelkov in pridelkov, sta se predstavila tudi Zdravstveni dom Ljutomer in Krajevna organizacija Rdečega križa Ljutomer

Prlekija-on.net, sobota, 7. december 2019 ob 14:29
2. Božična tržnica v Ljutomeru

2. Božična tržnica v Ljutomeru

Na Glavnem trgu v Ljutomeru vse sobote do konca tega leta potekajo Božične tržnice. Celoletnim najemnikom stojnic na Glavnem trgu, ki so poskrbeli za bogato ponudbo izdelkov in pridelkov, se bodo do konca leta 2019 pridružili številni zavodi, društva in nosilci dopolnilne dejavnosti na kmetiji.

Po uspešno organizirani 1. Božični tržnici, ki je bila na Glavnem trgu v Ljutomeru prejšnjo soboto, je to soboto, 7. decembra, potekala že druga tržnica. Na njej so svoje izdelke prodajali Kmetija Bukovec, TKD MAK Pristava, Čebelarsko društvo Ljutomer, Društvo Medena kraljica Slovenije, Mateja Štuhec, Janez Tivadar, Kmetija J. A. N. A., TKD Babinci, Enoteka Ljutomer, Alojz Filipič, Slavko Perc, Vanesa Ribič, Janez Kovačič, Miran Sever in Anica Špur, predstavila pa sta se tudi Zdravstveni dom Ljutomer in Krajevna organizacija Rdečega križa Ljutomer.

Tržnice potekajo vsako soboto do konca leta med 9. in 12. uro.



Več v Družabno