V Ormožu se odpira 58. Lidlova trgovina

Trgovina se uradno odpira v četrtek, 12. decembra, ob 8. uri. Ob tem vse kupce čaka mini pogostitev.

Prlekija-on.net, torek, 10. december 2019 ob 18:081
Gradnja trgovine Lidl v Ormožu

Gradnja trgovine Lidl v Ormožu

V Ormožu je podjetje VG5 d.o.o. s podizvajalci za naročnika Lidl Slovenija d.o.o. k.d. letos poleti pričelo graditi nov trgovski center s pripadajočimi parkirnimi površinami. Trgovski center se je zgradil ob Ljutomerski cesti ob prihodu v Ormož iz ljutomerske strani.

Odprtje trgovskega centra je sprva bilo načrtovano v prihodnjem letu, a je trgovina v teh dneh že končana. Kot lahko zasledimo v Lidlovem najnovejšem katalogu, pa se trgovina uradno odpira v četrtek, 12. decembra, ob 8. uri. Ob tem vse kupce čaka mini pogostitev, obljubljajo pa tudi popuste na prvi nakup. Odpiralni čas trgovine bo običajen, kot obratujejo Lidlove trgovine, to je od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure ter v nedeljo od 9. do 13. ure. Trgovina v Ormožu je sicer 58. Lidlova trgovina v Sloveniji.

Trgovska stavba je tlorisne velikosti 67,20 m x 35,33 m in višine 6,31 m ter je nepodkletena in pritlična. V stavbi je 1.109,74 m2 namenjenih prodajni površini, ostale površine pa so namenjene skladišču in drugim spremljevalnim prostorom. 

Spodaj je nekaj fotografij gradnje trgovine, zadnje fotografije so izpred 14 dni, ko so že nameščali Lidlov znak.



Več v Gospodarstvo