Otroci in gost Srđan Milovanović v Ormožu pričarali praznično vzdušje

Celoten program so pripravili in izvedli učenci in mentorji OŠ Velika Nedelja, OŠ Stanka Vraza in Gimnazije Ormož, ki so skupaj zapeli številne praznične pesmi

Prlekija-on.net, torek, 17. december 2019 ob 19:36
Otrokom se je na odru pridružil tudi Srđan Milovanović

Otrokom se je na odru pridružil tudi Srđan Milovanović

V torek, 17. decembra, so v Ormožu pripravili dogodek Čarobne iskrice skozi besedo in glasbo. Celoten program so pripravili in izvedli učenci in mentorji OŠ Velika Nedelja, OŠ Stanka Vraza in Gimnazije Ormož, ki so skupaj zapeli številne praznične pesmi.

Na dogodku se jim je ob koncu pridružil še poseben gost večera, Ormožan Srđan Milovanović, tekmovalec letošnje oddaje Znan obraz ima svoj glas, ki se je končala to nedeljo. Srđan je bil tudi eden izmed štirih finalistov v zadnji oddaji. Skupaj z učenci je zapel pesem Hallelujah, Leonarda Cohena, izvajalca, katerega je v oddaji tudi imitiral in takrat prvič zmagal. Srđan je nato zapel še nekaj pesmi drugih izvajalcev, ki jih je prav tako odlično imitiral z glasom.

Na prireditvi je vse pozdravil tudi župan Občine Ormož, Danijel Vrbnjak, ki se je Srđanu zahvalil za promocijo Ormoža v oddaji ter mu podaril darilo z domačimi dobrotami. Sledilo še je fotografiranje in deljenje avtogramov številnim oboževalcem, vsi pa so se nato še družili ob stojnicah.

Srđan prihaja iz Ormoža, 20 let sicer več ne živi tukaj, je pevec in igralec, ki je v Križankah nastopil že več kot dvajsetkrat. Največ izkušenj ima z muzikali, veliko pa sodeluje tudi pri sinhronizaciji Disneyjevih risank pri nas. Trenutno ga lahko slišimo v risanki Ledeno kraljestvo 2, kjer je posodil glas Krištofu pri odpetih pesmih.



Več v Kultura in izobraževanje