Srđan Milovanović si je z odlično imitacijo legendarnega glasbenika pripel prvo zmago

Vsestransko talentirani Milovanović, ki prihaja iz Ormoža, je v letošnji sezoni šova že dokazal, da vsako imitacijo izpelje z odliko, tokratna preobrazba v legendarnega glasbenika Leonarda Cohena pa mu je prinesla prvo zmago

Prlekija-on.net, ponedeljek, 25. november 2019 ob 12:07
Srđan je imitiral legendarnega glasbenika Leonarda Cohena, foto: zaslon POP TV

Srđan je imitiral legendarnega glasbenika Leonarda Cohena, foto: zaslon POP TV

V deveti oddaja šova Znan obraz ima svoj glas, ki jo ob nedeljah zvečer lahko spremljamo na POP TV, si je svojo prvo zmago pripel odličen igralec, pevec in imitator Srđan Milovanović z imitacijo legendarnega glasbenika Leonarda Cohena.

Vsestransko talentirani Milovanović, ki prihaja iz Ormoža, je v letošnji sezoni šova že dokazal, da vsako imitacijo izpelje z odliko, tokratna preobrazba v legendarnega glasbenika pa mu je prinesla prvo zmago. Ta Srđanu veliko pomeni. "Da, moja prva zmaga ... Enkrat moram zmagati. (smeh) Sem vesel, da sem vsaj enkrat zmagal. Sem pa precej miren ob zmagi. Mislim, da sem dobil potrditev, da dobro delam. Je res prijeten občutek. Vesel sem, da je zmagala pesem, ki ni zabavna, ampak je resna in globoka. Sem vesel zaradi pesmi, ki je sama po sebi poezija," je za 24ur povedal Srđan, ki je še dodal: "Občutki ob zmagi so neverjetno neekstatični, ampak zelo zadovoljni. Zelo v slogu Leonarda Cohena, ki bi verjetno rekel 'vesel sem', tako v počasnem slogu Zorana Predina. Sem zelo vesel zmage, predvsem pa sem vesel, da sem imel istočasno tudi skrivno misijo in s tem prispeval največ evrov v skupni sklad Mladi upi."

V peti sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas bo pel tudi »prleški čefur«

"Pri tokratni preobrazbi je bilo najtežje ohranjati Cohenove nižine in njegovo barvo glasu ter se popolnoma umiriti, kar ni lahko. Pri vsem, kar se dogaja v zaodrju, kjer je sto ljudi, s katerimi komuniciraš, je zelo težko najti mir in se umiriti, da si tak kot Cohen in se posvetiš pesmi. Zapreš oči in plavaš," je še za 24ur povedal zadovoljni zmagovalec devete oddaje.

Čudovita preobrazba Srdjana Milovanovića v legendarnega Leonarda Cohena. #znanobraz

Objavil/a Znan obraz ima svoj glas dne Nedelja, 24. november 2019
Objavil/a Znan obraz ima svoj glas dne Nedelja, 24. november 2019
Objavil/a Znan obraz ima svoj glas dne Nedelja, 24. november 2019


Več v Glasba in film