Sedemnajst jih je na Moti skočilo v mrzlo Muro

V Muro, ki ima 3 stopinje Celzija je na Moti na novega leta dan skočilo 15 moških in dve ženski

Sara Vinkovič, sreda, 1. januar 2020 ob 21:201
Novoletni skok v Muro na Moti

Novoletni skok v Muro na Moti

Zdaj že tradicionalnega novoletnega skoka v Muro, ki ga organizira Iztok Pihlar s pomočjo PGD Mota, se je udeležilo 15 moških in tudi dve ženski, zbralo pa se je tudi lepo število gledalcev, ki so zaploskali udeležencem, ki so v sredo, 1. januarja, skočili v mrzlo Muro.

Tokrat se je novoletni skok v Muro odvijal na Moti pri turistični točki Siva čaplja, za katero skrbi PGD Mota. Ti pa so tudi poskrbeli, da so se plavalci in obiskovalci segreli ob pijači in jedači, ter za varnost. Letošnjega skoka v Muro so se udeležli Matej Kukolj, Domen Zupan, Martina Kolar, Danilo Magdič, Iztok Karba, Žan Karba, Štefan Črnko, Igor Belcl, Stanko Majcen, Larisa Majcen, Boštjan Šega, Iztok Pihlar, Drago Karba, Denis Koren, Aleš Ploj, Anton Erjavec in Robi Štefanec. Temperatura reke Mure je bila 3 stopinje Celzija.

Zahvala gre motarskim gasilcem in prosovoljcem, ki podpirajo dogodek za dušo in telo ter tudi vsem udeležencem in navijačem, ki so si ogledali ta dogodek.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Zanimivosti