Prišel v hišo, starejšo žensko zvezal in si protipravno prilastil denar

S kraja je pobegnil s temnejšim vozilom. Ženska je bila pri dejanju poškodovana.

Prlekija-on.net, torek, 14. januar 2020 ob 13:03
Policisti so bili obveščeni o ropu v stanovanjsko hišo

Policisti so bili obveščeni o ropu v stanovanjsko hišo

Iz PU Murska Sobota so sporočili, da so bili policisti danes malo pred 10. uro obveščeni o ropu v stanovanjsko hišo v naselju Beznovci. Trenutno poteka ogled kraja dejanja, policisti storilce še iščejo.

Naknadno so sporočili, da je do sedaj bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel v stanovanjsko hišo in starejšo žensko zvezal, ter si protipravno prilastil denar. S kraja je pobegnil s temnejšim vozilom. Ženska je bila pri dejanju poškodovana.

Policisti so izvajali aktivnosti za prijete storilca, vključno s cestnimi blokadami.

Vse očividce, ki bi karkoli vedeli o tem kaznivem dejanju prosijo, da jim to sporočite na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200 ali se oglasite na najbližji Policijski postaji.

Po neuradnih podatkih so neznanci oropali hišo, pri tem pa lastnico zvezali ter pobegnili neznano kam. Trenutno policisti na cestah postavljajo blokade in preverjajo vse voznike. Blokade so med drugim v Radencih čez reko Muro, v Puconcih, Rogašovcih, Kuzmi, Tišini, Murski Soboti...

Takšnemu dogodku smo v zadnjih dveh mesecih tako priča že tretjič, sredi novembra po ropu pošte v Veržeju ter nato še sredi decembra po ropu pošte v Trnovski vasi.

Radenci pri Sim v obe smeri stavlajo vse..

Objavil/a Dejan Veliki S dne Torek, 14. januar 2020


Več v Črna kronika