Neznanec uslužbenki na pošti v Veržeju zagrozil s pištolo in zahteval denar

Policija išče storilca, ki je bil oblečen v jakno maskirne barve s kapuco, hlače sive barve in obut v črne čevlje

Prlekija-on.net, sreda, 20. november 2019 ob 18:44
Rop pošte v Veržeju

Rop pošte v Veržeju

Kot smo že poročali, se je v Veržeju zgodil oborožen rop. Iz PU Murska Sobota so sporočili, da je danes ob 16.30 bil OKC Murska Sobota obveščen, da je v Veržeju prišlo do ropa pošte. Po prihodu policistov na kraj je bilo ugotovljeno, da je zaenkrat neznani storilec, ki je bil oblečen v jakno maskirne barve s kapuco, hlače sive barve in obut v črne čevlje vstopil v prostore pošte. Tam je uslužbenki zagrozil s pištolo in zahteval denar. Uslužbenka mu je izročila denar, nakar je s kraja pobegnil.

Rop pošte v Veržeju

V Veržeju oborožen rop pošte, policija storilca še išče


Vse, ki bi karkoli vedeli o neznanem storilcu, ki se je po vsej verjetnosti kar nekaj časa zadrževal pred pošto, policija prosi, da to sporočite na telefonsko številko 113 ali najbližjo policijsko postajo.

Policija je do Veržeja postavila blokade, kjer ustavljajo vsa vozila in preverjajo potnike.

Nekateri mediji so ob tem poročali, da je pri iskanju storilca pomagala tudi vojska z avtomatskimi puškami, GPU pa je objavila pojasnila, da je naloga vojakov varovanje meje in da pri aktivnostih policije glede oboroženega ropa ne sodelujejo.

Policija preverja vozila
Policija ustavlja voznike
Oborožen rop v Veržeju

Ob ropu aktivirali vse policijske patrulje, vojska pri tem ni sodelovala
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika