Na ljutomerski avtobusni postaji prijeli dva tujca

Po končanem postopku je bil eden vrnjen hrvaškim varnostnim organom drugi mladoletni pa je zaprosil za azil

Prlekija-on.net, sreda, 15. januar 2020 ob 07:39
Tujca so izsledili na avtobusni postaji

Tujca so izsledili na avtobusni postaji

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči. V obeh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.

Malo pred 10.00 uro je prišlo do ropa v naselju Beznovci. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec prišel v stanovanjsko hišo in starejšo žensko zvezal, ter si protipravno prilastil denar. S kraja je pobegnil s temnejšim vozilom. Vse, ki bi o ropu karkoli vedeli prosijo, da jim to sporočite na tel. št. 113 ali na najbližjo policijsko postajo. Soboški policisti so obravnavali še tatvino senzorjev iz vrat in goljufijo, radgonski pa tatvino goriva na bencinskem servisu in tatvino denarja iz bančne kartice.

V Ljutomeru na avtobusni postaji sta bila izsledena dva tujca, katera sta na nedovoljen način vstopila v našo državo. Po končanem postopku je bil eden vrnjen hrvaškim varnostnim organom drugi mladoletni pa je zaprosil za azil.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so petrovski policisti zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika