KMN Tomaž Šic bar izpadel iz pokala po sporno dosojenem golu

Pri kazenskih strelih je uradno imela več sreče ekipa KMN Oplast Kobarid, saj so sodniki po nekaj zmede priznali gol, ki pa ga po ogledu videoposnetka najverjetneje ni bilo

Ivan Trunk, torek, 21. januar 2020 ob 20:28
KMN Tomaž Šic bar - KMN Oplast Kobarid

KMN Tomaž Šic bar - KMN Oplast Kobarid

V petek, 17. januarja, je bila v športni dvorani ŠIC Ljutomer odigrana četrtfinala tekma Pokala Terme Olimia med ekipama KMN Tomaž Šic bar in KMN Oplast Kobarid. Po prvem polčasu je vodila domača ekipa saj so zadeli v 3. minuti in tako vodili z rezultatom 1:0. V drugem polčasu je gostujoča ekipa v 27. minuti izenačila na 1:1. Ker je domača ekipa nujno rabila zmago z dvema zadetkoma prednosti so igrali še z dodatnim igralcem in povedli v 38. minuti z 2:1, kar je bil tudi končni rezultat.

Ker je ekipa KMN Tomaž Šic bar v Kobaridu izgubila tekmo z 2:1, je bil končni rezultat izenačen 3:3, zato so bili na vrsti kazenski streli za uvrstitev v polfinale pokala.

Pri kazenskih strelih je uradno imela več sreče ekipa KMN Oplast Kobarid, saj so sodniki po nekaj zmede priznali gol, ki pa ga po ogledu videoposnetka najverjetneje ni bilo.

KMN Tomaž Šic bar - KMN Oplast Kobarid 2:1 (1:0) 3:3 po kazenskih strelih
Aleš Marot 1:0 3', Jaka Sovdat 1:1 27', Urban Goričan 2:1 38', Nejc Kovačič (6m) 2:2 40', Urban Senekovič (6m) 3:2 40', Jaka Sovdat (6m) 3:3 40'

Matej Gajser, KMN Tomaž Šic bar:

 

Penal Tomaž Šic Bar - KMN Oplast Kobarid

Poraz v četrtfinalu po izvajanju 6-metrovk. Prišlo je do sporne situacije, po nekaj zmede pri sodnikih (sodnik, ki spremlja golovo črto je najprej pokazal, da ni gola) je gol vseeno priznan. Poglejte posnetek in ocenite sami. Ne obsojamo nikogar, se zgodijo napake. Motiti se je človeško. Hkratu upamo, da bodo sledile primerno sprejete odločitve s strani odgovornih oseb, glede regularnosti tekme. Kaj menite glede na posnetek?

Objavil/a KMN Tomaž ŠIC Bar dne Petek, 17. januar 2020


Več v Šport