Ekipa Avtoprevozništvo Jerebič zmagovalci veteranskega turnirja v Ljutomeru

V športni dvorani ŠIC Ljutomer se je odvil turnir v futsalu za veterane, katerega sta organizirala Šic bar in Športna zveza Ljutomer

Prlekija-on.net, torek, 28. januar 2020 ob 09:53
Turnir v futsalu za veterane

Turnir v futsalu za veterane

V soboto, 25. januarja, se je v športni dvorani ŠIC Ljutomer odvil turnir v futsalu za veterane, katerega sta organizirala Šic bar in Športna zveza Ljutomer.

Na turnir je bilo prijavljenih devet ekip, ki so bile na sredinem žrebu razporejene v tri skupine s po tremi ekipami. Najboljši dve ekipi iz vsake skupine sta se uvrstili v izločilne boje v polfinale.

V prvi polfinalni tekmi sta se pomerili ekipi KMN Mala Nedelja in ŠD Cven. Ker po rednem delu nismo videli zadetkov je sledilo izvajanje 6-metrovk, kjer pa so bili uspešnejši ŠD Cven z rezultatom 2:1.

Tudi o zmagovalcu druge polfinalne tekme je odločalo izvajanje 6-metrovki, saj sta ekipi Avtoprevozništvo Jerebič iz Miklavža pri Ormožu in Šotori Petre iz Železnih Dveri po rednem delu bili izenačeni 2:2. S skupnim rezultatom 5:3 je nato v finale napredovala ekipa Avtoprevozništvo Jerebič.

V zadnji polfinalni tekmi, ki je bila prav tako zelo izenačena do konca, so Nočni ftiči iz Radencev premagali domačo ekipo Šic bar z rezultatom 1:0.

Sledile so tri finalne tekme. Na prvi tekmi sta se pomerili ekipi, ki sta se srečali že v skupini: ŠD Cven in Avtoprevozništvo Jerebič. Tudi tokrat so bili boljši slednji, ki so zmagali z rezultatom 4:0 (2:0). Zadetke so dosegli: Dušan Bohinec, Boštjan Zemljič, Zvonko Gašparič in Josip Novak.

Na drugi finalni tekmi, ki je hkrati že določila zmagovalca turnirja, je bila ekipa Avtoprevozništvo Jerebič boljša od Nočnih ftičov z rezultatom 3:1 (3:0). Za zmagovalce sta zadetke dosegla: Boštjan Zemljič in Zvonko Gašparič 2x, za ekipo Nočni ftiči je zadetek dosegel Daniel Vidmar. Tako je bilo že jasno, da so zmagovalci veteranskega turnirja postali ekipa Avtoprevozništvo Jerebič.

Sledila je še tretja finalna tekma in boj za končno drugo mesto na turnirju na kateri so Nočni ftiči premagali ŠD Cven z rezultatom 4:0 (2:0). Zadetke sta dosegla: Sebastijan Košar in Denis Ilješ 3x.

Pokale najboljšim trem ekipam, naj vratarju, naj igralcu in naj strelcu je podelil Matej Vrbančič

Končne uvrstitve:
1. mesto: Avtoprevozništvo Jerebič (Miklavž pri Ormožu)
2. mesto: Nočni ftiči (Radenci)
3. mesto: ŠD Cven

Naj vratar: Jernej Kranjc (Avtoprevozništvo Jerebič)
Naj igralec: Dušan Bohinec (Avtoprevozništvo Jerebič)
Naj strelec: Zvonko Gašparič 6 (Avtoprevozništvo Jerebič)

Za zmagovalno ekipo so igrali: Jernej Kranjc, Josip Novak, Zvonko Gašparič, Boštjan Zemljič, Dušan Bohinec, Andrej Jurkovič, Branko Školiber in Boštjan Žajdela.

Zahvaljujemo se vsem ekipam, ki so se turnirja udeležile. Bolj kot sam rezultat pa je bilo v ospredju prijateljsko druženje veselje do igranja futsala.

Šic bar in Športna zveza Ljutomer



Več v Šport