Policisti osebi zasegli zavitek z belo praškasto snovjo

Policisti so osebi dvakrat zasegli zavitek z belo praškasto snovjo, nato pa imeli v postopku še osebo, kateri so zasegli posušene rastlinske delce

Prlekija-on.net, ponedeljek, 3. februar 2020 ob 17:30
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 31. januarja, ob 22:20 so vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Kršitelju je na kraju bil izdan plačilni nalog.

V soboto, 1. februarja, ob 15:50 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na glavni cesti izven naselja Hajndl. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 22:31 uri so imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0.61mg/I alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika sledi začasni odvzem vozniškega dovoljenja in obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Ob 02:00 uri so policisti osebi zasegli ALU zavitek z belo praškasto snovjo. Po opravljeni analizi bo zoper osebo izveden hitri postopek z odločbo po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Ob 03:45 uri so policisti ponovno zasegli osebi ALU zavitek z belo praškasto snovjo. Po opravljeni analizi bo zoper osebo izveden hitri postopek z odločbo po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Ob 05:05 uri so imeli policisti v postopku osebo, kateri so zasegli posušene rastlinske delce. Po pridobljenih rezultatih iz analize bo zoper osebo uveden hitri postopek z odločbo po Zakonu o proizvodnji, prometu s prepovedanimi drogami.

Ob 05:30 uri so policisti pri opravljanju nalog zaznali elemente kaznivega dejanja Omogočanje uživanja prepovedanih drog ali nedovoljenih snovi v športu. Po vseh zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo zoper storilca napisali kazensko ovadbo.

V nedeljo, 2. februarja, ob 08:53 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do nesreče prišlo zaradi nepravilne strani vožnje povzročitelja. Patrulja je povzročitelju izdala plačilni nalog.

Ob 11:30 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo v ovinku zapeljal izven vozišča in trčil v drevo. Vozniku je bil na kraju izdan plačilni nalog.



Več v Črna kronika