Ormoški policisti imeli opravka s številnimi alkoholiziranimi vozniki

»Rekorder« je imel kar 1.0 mg/l alkohola v organizmu

Prlekija-on.net, sreda, 5. februar 2020 ob 18:24
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 4. februarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 12:05 uri so na regionalni cesti v naselju Ivanjkovci kontrolirali voznika osebnega avtomobila, med postopkom je alkotest pokazal 0,69 mg/l alkohola v organizmu. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje ter bo zoper njega podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Ob 16:05 uri so v naselju Ormož dvema tujcema zaradi neplačila globe, kršitev cestno prometnih predpisov, s sklepom začasno odvzeli dokumente ter izdali plačilni nalog.

Ob 19.10 so bili obveščeni o povoženju divjadi v Rucmancih. Izdano je bilo Obvestilo o odstopu od ogleda.

V teh dneh pričakujte poostrene nadzore

Če vas v teh dneh ustavi policist, to ne bo pustna maska


Ob 21.35 so v Mihovcih pri Veliki Nedelji ustavili voznika, kateri je vozil pod vplivom alkohola, saj je bil rezultat alkotesta kar 1.0 mg/l alkohola v organizmu. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, katero bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče, kršitelju pa je bila prepovedana nadaljnja vožnja.

Ob 23.40 so v Miklavžu pri Ormožu imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil vozilo v času, ko je imel ukrep prepovedi vožnje, prav tako pa je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Zaradi opisanega mu je bilo zaseženo vozilo, zoper kršitelja pa bo podan Obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Ob 01.54 so v Lešnici vozniku osebnega avtomobila zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeli vozniško dovoljenje, katero bodo poslali na pristojno sodišče skupaj z obdolžilnim predlogom. Kršitelju so prepovedali nadaljnjo vožnjo.



Več v Črna kronika