V Ljutomeru obravnavali tri poškodovanja tuje stvari

V Apačah pa tri poškodovanja osebnih avtomobilov, kjer je neznanec na treh osebnih avtomobilih prerezal pnevmatike

Prlekija-on.net, nedelja, 9. februar 2020 ob 09:22
Policija

Policija

V preteklem prazničnem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, deset kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so v Ljutomeru obravnavali tri poškodovanja tuje stvari, v Apačah tri poškodovanja osebnih avtomobilov, kjer je neznanec na treh osebnih avtomobilih prerezal pnevmatike, v Rakičanu tatvino denarnice, na avtocestnem počivališču Murska Sobota dve tatvini goriva iz rezervoarjev tovornih vozil in ob kontroli osebnega avtomobila na avtocesti ponarejanje listin.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pridržan je bil voznik osebnega avtomobila, ki je v Murski Soboti pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika