Pod vplivom alkohola vozil brez vozniškega dovoljenja

Vozil je tudi vozilo, ki mu je veljavnost prometnega dovoljenja potekla

Prlekija-on.net, sreda, 19. februar 2020 ob 09:39
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 18. februarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 11:13 uri so prejeli prijavo poškodovanja osebnega avtomobila na parkirnem prostoru. Na kraju je bilo ugotovljeno, da poškodbe na vozilu niso nastale na prijavljenem kraju. Zaključili so z uradnim zaznamkom.

Ob 19:40 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na lokalni cesti v naselju Senešci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 5:05 uri so na glavni cesti v naselju Trgovišče kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil v času trajanja ukrepa odvzema vozniškega dovoljenja, prav tako je vozil pod vplivom alkohola, saj je rezultat alkotesta pokazal kar 0,44 mg/l alkohola v izdihanem zraku, nenazadnje pa je vozil v cestnem prometu vozilo, ki mu je veljavnost prometnega dovoljenja potekla. Zaradi vseh navedenih kršitev je bil odrejen zaseg vozila, zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.



Več v Črna kronika