Jeremy Bukovec prejel nagrado za najboljšega igralca v kategoriji U21

Jeremy je kariero začel pri NK Ljutomer, s futsalom je začel pri U13 KMN Tomaž Šic Bar, nato igral za KMN Meteorplast in Proen Maribor, trenutno pa igra v Italiji pri AS Buldog TNT Lucrezia. V dresu Slovenije ima 34 nastopov in 20 golov.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 2. marec 2020 ob 08:04
Vsi nagrajenci, v imenu Jeremyja je nagrado prevzela njegova družina, foto: Nzs.si

Vsi nagrajenci, v imenu Jeremyja je nagrado prevzela njegova družina, foto: Nzs.si

Komisija za mali nogomet pri NZS je že dvanajstič podelila Zlato žogo, ki se podeljuje za najboljšega slovenskega igralca v letu 2019, petič pa je bila nagrajena tudi najboljša igralka v minulem koledarskem letu. Drugič so nagradili tudi najboljšega igralca v kategoriji U21. Slednjo priznanje pa je prejel Jeremy Bukovec iz Ljutomera, ki igra v Italiji. V njegovem imenu je nagrado prevzela njegova družina. Naj igralca v kategoriji U21 je izbral trenerski odbor pri KMN pri NZS.

V moški konkurenci je Zlato žogo sicer prejel Kristjan Čujec, reprezentant in član aktualnega ter državnega prvaka Dobovca Pivovarne Kozel, v ženski konkurenci pa je šla nagrada v roke Tanji Vrabel, reprezentantki in igralki aktualnih državnih prvakinj KMN Slovenske Gorice.

Nagrade sta podelila Stanko Glažar, podpredsednik NZS ter Vlado Močnik, član izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije in tehnični koordinator futsal reprezentanc.

Jeremy Bukovec (2000):

  • kariero začel pri NK Ljutomer, s futsalom začel pri U13 KMN Tomaž Šic Bar
  • pred odhodom na tuje igral za KMN Meteorplast in Proen Maribor
  • poleti 2019 selitev v Italijo (AS Buldog TNT Lucrezia)
  • v dresu Slovenije U19 21 nastopov in 16 golov
  • v dresu Slovenije U21 2 nastopa
  • v dresu članov Slovenije 11 nastopov, 4 goli


Več v Šport