Pod vplivom alkohola trčil v peško in pobegnil

S strani policistov je bil voznik kasneje izsleden. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je v času nesreče vozil pod vplivom alkohola. Peška se je pri trčenju hudo telesno poškodovala.

Prlekija-on.net, petek, 6. marec 2020 ob 07:22
Prometna nesreča na Spodnjem Kamenščaku

Prometna nesreča na Spodnjem Kamenščaku

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 14.00 uri je v naselju Spodnji Kamenščak, voznik osebnega avtomobila, med prehitevanjem z zunanjim desnim vzvratnim ogledalom oplazil peško, ki je zaradi tega padla v obcestni jarek. Po trčenju je voznik odpeljal naprej, ne da bi nudil pomoč poškodovani peški. S strani policistov je bil voznik kasneje izsleden. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je v času nesreče vozil pod vplivom alkohola. Peška se je pri trčenju hudo telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve poškodbi osebnih avtomobilov, kršitev nedotakljivosti stanovanja, kršitev tajnosti občil, nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja, tatvino v trgovini in zatajitev denarja na bankomatu.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območjih PP Gornja Radgona in Murska Sobota.

Policisti in kriminalisti v Ljutomeru

Povozil peško in pobegnil, izsledili so ga v Ljutomeru




Več v Črna kronika

Policija

Ormoški policisti 60-letnici zasegli naboje

četrtek, 25. april 2024 ob 11:41
Ukradli so les

Obravnavali tatvino lesa iz gozda

četrtek, 25. april 2024 ob 07:34