Odigrali rekreativni turnir Občine Radenci v namiznem tenisu

Zmago v konkurenci do 15. leta je z izjemno igro dosegel Nino Klemenčič, drugo mesto je pripadlo Niku Mariču, tretje pa je osvojil Žiga Berden, medtem ko je v kategoriji nad 15 let slavil Marko Kreft, drugi je bil Darko Zorko, tretji pa Aleš Vučina

Prlekija-on.net, sobota, 7. marec 2020 ob 11:47
Rekreativni turnir Občine Radenci v namiznem tenisu

Rekreativni turnir Občine Radenci v namiznem tenisu

V organizaciji Zavoda za turizem in šport Radenci je v petek v Večnamenski športni dvorani Radenci potekal turnir v namiznem tenisu. Udeležilo se ga je 18 tekmovalcev.

Zelo dobro organiziran turnir je potekal na treh mizah. Tekmovalci so se pomerili v posamičnih bojih v dveh starostnih skupinah, do 15 let in nad 15 let.

Na začetku so se spopadli udeleženci po predskupinah, največ po tri - vsak z vsakim, nato še v izločilnih bojih. V izločilne boje sta se uvrstila prva dva tekmovalca iz skupine. Najboljšim na turnirju so podelili medalje.

Zmago v konkurenci do 15. leta je z izjemno igro dosegel Nino Klemenčič, drugo mesto je pripadlo Niku Mariču, tretje pa je osvojil Žiga Berden, medtem ko je v kategoriji nad 15 let slavil Marko Kreft, drugi je bil Darko Zorko, tretji pa Aleš Vučina.Več v Šport