Trčil v pešca na prehodu za pešce in s kraja odpeljal

Pozivajo vse, ki imajo informacije o prometni nesreči, da to sporočijo na številko 113 ali na najbližjo policijsko postajo

Prlekija-on.net, sreda, 11. marec 2020 ob 07:06
Neznani voznik osebnega avtomobila je na prehodu za pešce, trčil v pešca in s kraja odpeljal

Neznani voznik osebnega avtomobila je na prehodu za pešce, trčil v pešca in s kraja odpeljal

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, dve prometni nesreči, poškodbo vozila na parkirišču in povoženje divjadi.

S področja kriminalitete je bila na območju Murske Sobote obravnavana tatvina motorne žage, poškodovanje tuje stvari in sum ponarejanja denarja, radgonski policisti pa so obravnavali goljufijo.

Včeraj okrog 20.15 ure je na ulici Štefana Kovača v Murski Soboti prišlo do prometne nesreče, kjer je zaenkrat neznani voznik osebnega avtomobila, na prehodu za pešce, trčil v pešca in s kraja odpeljal. Pešec je v nesreči utrpel telesne poškodbe. Pozivajo vse, ki imajo informacije o prometni nesreči, da to sporočijo na številko 113 ali na najbližjo policijsko postajo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelju, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na območju Murske Sobote in na pomurski avocesti.



Več v Črna kronika

Policija

Ormoški policisti 60-letnici zasegli naboje

četrtek, 25. april 2024 ob 11:41
Ukradli so les

Obravnavali tatvino lesa iz gozda

četrtek, 25. april 2024 ob 07:34