Preventivno razkužili več javnih prostorov in površin

Občinski štab Civilne zaščite Sveta Trojica je v torek v večernih urah v sodelovanju s PGD Sveta Trojica razkužil več prostorov in površin

Prlekija-on.net, torek, 24. marec 2020 ob 23:40
Razkuževanje površin v občini, foto: Civilna zaščita Sveta Trojica

Razkuževanje površin v občini, foto: Civilna zaščita Sveta Trojica

Občinski štab Civilne zaščite Sveta Trojica je v torek v večernih urah v sodelovanju s PGD Sveta Trojica za večjo varnost občanov in zmanjšanja možnosti morebitne okužbe, razkužil več prostorov in površin, katerih obratovanje je vitalnega pomena in so dnevno najbolj obiskane.

Razkuženi so bili prostori in površine Pošte Sveta Trojica, lokalna trgovina Mercator prehrana, prostori Civilne zaščite in Občinske organizacije RK, Občina Sveta Trojica, klopce za sedenje na trgu, na stopnicah in ob jezeru, vozilo patronažne medicinske sestre za področje občine ter prostori podjetja KM Agroremont.

»Da pa je akcija razkuževanja potekala gladko, se zahvaljujem g. Marjanu Klobasa - prokuristu podjetja Agroremont za donirano "škropilnico" s katero so nato operativci PGD Sveta Trojica razkužili omenjene površine. Z željo da vsi ostanemo zdravi, vas lepo pozdravljam,« je ob tem povedal poveljnik občinskega štaba CZ Sveta Trojica Klemen Potrč.

Spoštovane Trojičanke in Trojičani! Občinski štab Civilne zaščite je danes v večernih urah v sodelovanju s PGD Sveta...

Objavil/a Civilna zaščita Sveta Trojica dne Torek, 24. marec 2020


Več v Črna kronika