McDonald's, ki kmalu prihaja v Mursko Soboto, išče nove sodelavce

Zaposlijo več novih sodelavcev in sodelavk, ki se bodo še pred odprtjem restavracije v Murski Soboti izurili v restavracijah v Mariboru

Prlekija-on.net, petek, 8. maj 2020 ob 18:46
McDonald's bo še letos svoja vrata odprl v Murski Soboti

McDonald's bo še letos svoja vrata odprl v Murski Soboti

Dvajsetim McDonald's restavracijam po vsej Sloveniji se bo kmalu pridružila še ena in sicer prva v Prekmurju, v Murski Soboti. Nahajala se bo ob nakupovalnem središču BTC Murska Sobota, poleg prepoznavne ponudbe hrane pa bo gostom na voljo tudi široka ponudba slaščic in kave v McCaféju.

"Kljub trenutni situacijo se trudimo, da bi restavracijo odprli v zastavljenem roku, pri tem pa nam lahko pomagate tudi vi," pravijo pri McDonald'su. Zaposlijo namreč več novih sodelavcev in sodelavk, ki se bodo še pred odprtjem restavracije v Murski Soboti izurili v restavracijah McDonald's v Mariboru.

McDonalds, foto: akiragiulia/Pixabay

V Murski Soboti bodo dobili McDonald's


Zaposlitev v Murski Soboti

Naše drage Prekmurce, ka nete pravle, ka smo pozabile na vas. Kot obljubljeno, bomo letos pripeljali vašo najljubšo restavracijo v Mursko Soboto. Kljub trenutni situacijo se trudimo, da bi jo odprli v zastavljenem roku, pri tem pa nam lahko pomagate tudi vi.

Zaposlimo več novih sodelavcev in sodelavk, ki se boste še pred odprtjem restavracije v Murski Soboti izurili v restavracijah McDonald's v Mariboru. Vas zanima? Prijavite se na MurskaSobota.MGR@si.mcd.com.

Objavil/a McDonald's dne Sreda, 06. maj 2020


Več v Gospodarstvo