Vijolično srce bije tudi v DSO Ljutomer

Viole so presenetile in razveselile zaposlene in ostale delavce v ljutomerskem domu starejših občanov

Prlekija-on.net, petek, 15. maj 2020 ob 16:40
Tokrat so zaposlene in ostale delavce prijetno presenetili še navijači navijaške skupine Viole

Tokrat so zaposlene in ostale delavce prijetno presenetili še navijači navijaške skupine Viole

V minulih tednih so v Domu starejših občanov (DSO) Ljutomer doživljali težke čase, saj so se borili z zahrbtnim koronavirusom. V zadnjih desetih dneh tam ni bilo več zabeleženih novih okužb in tako so lahko nekoliko bolj veseli in zadovoljni ter optimistično zrejo v prihodnje dni.

Ob tem iz doma sporočajo tudi o prijetni zgodbi, ki jih je presenetila v četrtek. Ob domačih kulturnikih, ki stanovalcem in zaposlenim zadnje tedne vsak dan dopoldan pripravijo pevske in glasbene nastope, so jih tokrat prijetno presenetili še navijači navijaške skupine Viole, ki so jih obdarili s picami.

"Navijaška skupina Viole Maribor 1989 so danes presentile naše zaposlene in ostale delavce, ki pomagajo v našem domu. Donacijo je v naš dom prinesel gospod Martin v znak podpore, spodbude in kot zahvala za trud in požrtvovalnost vsem, ki se borijo proti virusu, med drugim tudi njihova strokovna ekipa iz UKC Maribor, ki je na pomoč pri zajezitvi virusa priskočila v prejšnjem tednu. Za donacijo okusnih pic sta se jim zahvalila tudi direktor in glavna sestra DSO Ljutomer.

Podobnih prijaznih gest smo v DSO Ljutomer zelo veseli in nadvse hvaležni. Tokrat pa so Viole ponovno dokazale, da imajo veliko  srce. Med epidemijo so se tako s transparentom ČUVAJI NARODA, HVALA VAM pred UKC Maribor izkazali kot ljudje akcije, podpore in velikega srca," so ob tem sporočili iz DSO Ljutomer ter dopisali "Maribor - šampion!"

## Vijolično srce bije tudi v DSO Ljutomer! Navijaška skupina [Viole Maribor...

Objavil/a Dso Ljutomer dne Četrtek, 14. maj 2020


Več v Kultura in izobraževanje