Zobl žur tudi v Ljutomeru

12. marca bo v Ljutomeru Zobl žur

Tjaša Lebar, četrtek, 3. marec 2011 ob 19:303
Zobl žur

Zobl žur

Prleški študentski klub bo prvič v Ljutomeru organiziral Zobl žur, ki bo v soboto 12. 3. 2011 v diskoteki Oxigen v Ljutomeru z začetkom ob 21. uri. Študentom je ta žur dobro znan, saj se že tradicionalno vsako leto odvija v dveh največjih univerzitetnih mestih in sicer v Ljubljani in Mariboru. Ker je zanimanje s strani domačih študentov vedno zelo veliko, smo se odločili, da ta projekt poskusimo izpeljati tudi v Ljutomeru, in če bo odziv dober, bomo obdržali tradicijo.

Naša prva ideja je bila, da tudi tistim, ki ne študirajo predstavimo Zobl žur in ga tako pripeljemo v mesto od koder je prišla prva ideja, torej v Ljutomer. Sicer so starejše generacije pred leti v Ljutomeru že pripravile Zobl žur, ampak se ni obdržal. Upamo, da nam bo uspelo. Naš glavni cilj je, da domačinom pokažemo, da skrbimo za Prleško kulturo in s tem promoviramo našo tradicijo.

Na samem dogodku nas bo zabavala domača skupina Zetor band, kasneje pa bo zabava z DJ 9oRUSH-om. Manjkalo ne bo niti domačega »zobla« in »lüka«, ki ju bo dovolj za vse obiskovalce. Lahko si boste priskrbeli tudi značilne majice z napisom »Zobl, zobl pa lük«, pripravljamo akcijske cene pijač, poskrbeli pa bomo tudi za smeh in pripravili igre. Manjkalo ne bo ničesar. Vstopnina za nečlane bo 3€, za člane 2€.

Pred žurom vas med 18.00  in 21.00 uro vabimo v prostore Prleškega študentskega kluba, kjer bomo pripravili degustacijo domače tünke in vin.

Na Zobl žur tako vabimo vse generacije in upamo, da se vidimo!


Več v Družabno