Zjutraj ukradla vozilo, v večernih urah so ju izsledili

Policisti so bili obveščeni o tatvini tovornega vozila znamke Citroen-Berlingo v okolici Ormoža

Prlekija-on.net, sreda, 27. maj 2020 ob 08:25
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 26. maja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 07:34 uri so bili obveščeni o tatvini tovornega vozila znamke Citroen-Berlingo v okolici Ormoža. Patrulja je opravila ogled kraja in evidentirala kaznivo dejanje. V večernih urah je bilo vozilo najdeno ter ugotovljena storilca tega dejanja. Po vseh zbranih obvestilih in dokazih bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 11:57 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi v kateri sta bili udeleženi dve vozili. V nadaljevanju postopka je bilo ugotovljeno, da je eden o udeležencev v prometu vozil vozilo z neveljavnim vozniškim dovoljenjem, zaradi česar mu je bilo zaseženo vozilo in podan bo predlog za uvedbo postopka o prekršku na Okrajno sodišče.

Ob 15:53 in 21:00 so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije in udeležbo divjadi. Udeleženkama je na kraju bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika