Pozornost z rožami

Branko je velik ljubitelj rož in je zelo vesel, če lahko svoje znanje o rožah deli tudi z drugimi. Na tej delavnici je povedal vse kar ve o rožah.

Prlekija-on.net, sreda, 10. junij 2020 ob 09:161
Pozornost z rožami

Pozornost z rožami

Konec maja je v Mladinskem centru Prlekije potekal dogodek z naslovom Pozornost z rožami. Nosilec odlično izvedene delavnice je bil Branko Kovačič, udeleženec projekta Učnih delavnic. Branko je vključen v šestmesečno usposabljanje UČNE DELAVNICE, ki jih kot socialna aktivacija in aktivno državljanstvo izvaja MCP-PC NVO, so. p. ter omogoča Centralna služba ZRSZ, Evropski socialni sklad in RS, Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve.

Branko je velik ljubitelj rož in je zelo vesel, če lahko svoje znanje o rožah deli tudi z drugimi. Na tej delavnici je povedal vse kar ve o rožah. Tudi odgovarjal je na različna vprašanja udeležencev delavnice, ki so bila vsa povezana z rožami in njihovo vzgojo ter nego. Na koncu je vsem prisotnim tudi podaril rožo.

Z delavnice so vsi odšli polni novega znanja o rožah. Branko se je z nagovorom in znanjem o rožah zelo izkazal za kar mu iskreno čestitamo. Branko je dokaz, da se vlaganje v človeške vire vedno pozitivno obrestuje saj ima iz delavnice v delavnico boljši javni nastop.

Avtorica članka: Alenčica Studnička
Foto: Milan Novak



Več v Kultura in izobraževanje