Sorodnika sta se sprla zaradi obdelovanja zemlje

Policisti so obravnavali še spor med sosedi ter spor med izven zakonskima partnerjema

Prlekija-on.net, sreda, 24. junij 2020 ob 07:51
Prišlo je do spora zaradi obdelovanja zemlje...

Prišlo je do spora zaradi obdelovanja zemlje...

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v torek, 23. junija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 12.42 so bili obveščeni o sumu kršitve javnega reda in miru. Prišlo je do spora med sorodnikoma, zaradi obdelovanja zemlje, za katero ni urejeno lastništvo po dedovanju. Na kraju je bilo ugotovljeno, da kršitve ni bilo, stranki so napotili na zasebno tožbo.

Ob 18.15 so bili obveščeni o sumu kršitve javnega reda in miru v okolici mesta Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do spora med sosedi, kateri so se ob prihodu policistov že dogovorili. Med zbiranjem obvestil pa je še bilo ugotovljeno, da so bila kršena določila Zakona o varstvu javnega reda in miru s strani neznane osebe. Ko bo oseba izsledena ji bo vročen plačilni nalog.

Ob 19.00 so bili obveščeni o poškodovanem vozišču v naselju Vičanci. Na kraju so policisti ugotovili, da se tam izvajajo dela na cestišču, katera pa so pravilno označena s prometno signalizacijo.

Ob 01.00 so bili obveščeni o kršitvi javnega rede in miru, kjer je prišlo do spora med izven zakonskima partnerjema. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je kršitelj verbalno žalil ter se nedostojno vedel do svoje izven zakonske partnerice, zato je bil kršitelju izdan plačilni nalog po ZJRM-1.



Več v Črna kronika