V Središču ob Dravi prijeli 11 Afganistancev, 5 odraslih in 6 otrok

Tujci so mejo prečkali na nedovoljen način in so še v postopku obravnave

Prlekija-on.net, četrtek, 9. julij 2020 ob 08:37
Na območju Središča ob Dravi so prijeli 11 tujcev

Na območju Središča ob Dravi so prijeli 11 tujcev

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 8. julija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 05.05 uri je v naselju Središče ob Dravi bila prijeta skupina šestih ilegalcev, vsi državljani Afganistana, tri odrasle osebe in trije otroci. Po končanem postopku bodo vrnjeni na Hrvaško.

Ob 12:08 uri so bili obveščeni, da ima občan družinske težave, za katere bo v naslednjih dneh podal pisno prijavo.

Ob 12:55 uri je v okolici Ormoža prišlo do verbalnega spora med partnerjema. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 17.33 uri so v okolici Ormoža obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom, med osebnim vozilom ter skuterjem. Povzročitelj je bil izsleden, izdan mu je bil plačilni nalog ter odvzete registrske tablice zaradi poteka veljavnosti registracije vozila.

Ob 19.05 uri so obravnavali kršitev javnega reda in miru, med bivšima parterjema. Kršitelju je bil prekršek predočen ter mu izdan plačilni nalog.

Ob 03.20 uri so v naselju Središče ob Dravi prijeli skupino petih tujcev, vsi državljani Afganistana, dve odrasli osebi ter trije otroci. Tujci so še v postopku obravnave.

Ob 04:41 uri so v naselju Žerovinci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Izdali so potrdilo o odstopu od ogleda.