V Ormožu obravnavali prometno nesrečo s pobegom

V Lahoncih pa je voznik osebnega avtomobila zaradi neupoštevanje pravil o prednosti trčil v osebni avtomobil, kateri je pripeljal po prednostni cesti.

Prlekija-on.net, četrtek, 6. avgust 2020 ob 09:12
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 5. avgusta, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 07.00 uri so na mejnem prehodu Središče ob Dravi hrvaškim varnostnim organom predali tri tujce, kateri so dan prej ilegalno prestopili državno mejo.

Ob 15.46 uri so obravnavali prometno nesrečo s pobegom v naselju Ormož. Opravljen je bil ogled. Po izsleditvi povzročitelja bo zoper njega izveden ustrezen ukrep.

Ob 19:15 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče II. kategorije, katera se je pripetila v dopoldanskem času na lokalni cesti v naselju Lahonci. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neupoštevanje pravil o prednosti trčil v osebni avtomobil, kateri je pripeljal po prednostni cesti. Udeleženec je bil lahko telesno poškodovan, zoper povzročitelja pa sledi hitri postopek z izdajo odločbe.



Več v Črna kronika