Kmetijska ministrica bo obiskala ekološko tržnico na Svetinjah

Od sobote 22. avgusta do nedelje 30. avgusta bodo na destinaciji Jeruzalem Slovenija potekali EKO dnevi odprtih vrat, kjer se bodo vsak dan odvijali zelo zanimivi dogodki.

Prlekija-on.net, četrtek, 20. avgust 2020 ob 17:181
Svetinje

Svetinje

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano organizira od sobote 22. avgusta do nedelje 30. avgusta skupaj s kmetijami in nosilci projektov kampanjo, s katero želijo predstaviti dobre zgodbe, ki obstajajo tudi zaradi pomoči evropskih sredstev in prispevajo k pomenu lokalne pridelave hrane, ohranjanja podeželske krajine, preživljanja aktivnega prostega časa in dopustov na podeželju.

V tem času ekipa Eko Prlekije organizira na destinaciji Jeruzalem Slovenija skupaj s svojimi partnerji EKO dneve odprtih vrat, kjer se bodo vsak dan odvijali zelo zanimivi dogodki.

V soboto 22. avgusta, ob 15.00 bo v okviru dneva odprtih vrat socialnega podjetja Eko Prlekija ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Aleksandra Pivec obiskala ekološko tržnico na Svetinjah.

Spodaj prilagamo tudi celoten program EKO dnevov odprtih vrat, ki jih organizirajo na destinaciji Jeruzalem Slovenija.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Gospodarstvo