Pešec ponoči »počival« na vozišču. Policisti so ga oglobili, mu izročili odsevni trak ter ga napotili domov.

Policisti so prejeli tudi prijavo o pogrešanju mladoletnika. Izvedene so bile aktivnosti za najdbo.

Prlekija-on.net, petek, 21. avgust 2020 ob 08:37
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 21. avgusta, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 13.00 so opravili hišno preiskavo v zvezi preiskovanja kaznivega dejanja nasilja v družini. Pri tem so ugotovili kršitve Zakona o orožju, zato bo kršitelju izdan plačilni nalog in izdana odločba o prekršku.

Ob 13.27 so prejeli prijavo o pogrešanju mladoletnika. Izvedene so bile aktivnosti za najdbo mladoletnika. Pred večerom se je mladoletnik vrnil domov. O tem bodo seznanili pristojni Center za socialno delo.

Ob 21:45 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije, dogodek na lokalni cesti izven naselja Runeč. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v srno in si poškodovala vozilo, izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 00:20 uri so bili obveščeni, da na lokalni cesti v naselju Vuzmetinci leži pešec. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je »počival« na vozišču. Ker je s svojim početjem ogrožal svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu, mu je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi neuporabe odsevnikov. Prav tako pa mu je bil izročen odsevni trak, zatem pa je bil napoten domov.



Več v Črna kronika