Neznana oseba ni hotela s proge, vlak je moral ustaviti

Policisti vse morebitne očividce dogodka naprošajo, da v kolikor jim je bila oseba znana, pokličejo na PP Ormož v zvezi razjasnitve okoliščin dogodka.

Prlekija-on.net, torek, 1. september 2020 ob 09:40
Na železniški progi se je nahajala neznana oseba

Na železniški progi se je nahajala neznana oseba

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 31. avgusta, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 7.31 so bili obveščeni o gibanju starejše osebe po glavni cesti, katera ogroža sebe in druge udeležence v prometu. Patrulja je ugotovila, da oseba težje hodi in je na poti na avtobusno postajališče. Kršitev ni bila beležena.

Ob 12.16 je patrulja imela v postopku osebo, ki se je sumljivo vedla. V postopku mu je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o pravilih v cestnem prometu in Zakonu o javnem redu in miru.

Ob 19.31 so bili obveščeni, da se na železniški progi nahaja neznana oseba in noče s proge, tako, da se je moral vlak ustaviti. Ob prihodu patrulje osebe ni bilo več na kraju, zadevo so zaključili z uradnim zaznamkom. Vse morebitne očividce dogodka naprošajo, da v kolikor jim je bila oseba znana, pokličejo na PP Ormož v zvezi razjasnitve okoliščin dogodka.

Ob 01.01 so bili obveščeni o požaru električne napeljave na objektu. Patrulja je na kraju ugotovila, da je prišlo do požara v elektro omarici, ki je nameščena na zunanji steni gospodarskega poslopja. Po vseh zbranih obvestilih bodo s poročilom obvestili državno tožilstvo.

Ob 05.30 so bili napoteni na kraj prometne nesreče I. kat. In udeležbo divjadi. Patrulja je na kraju izdala obvestilo o odstopu od ogleda.



Več v Črna kronika