Policisti obravnavali hudo telesno poškodbo, katera se je zgodila med pretepom

Zoper znanega storilca bo po zbranih obvestilih podana kazenska ovadba na ODT Ptuj.

Prlekija-on.net, četrtek, 3. september 2020 ob 13:07
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 2. septembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 07.47 so bili obveščeni o razlitju olja v podjetju v Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do izlitja motornega olja iz parkiranega tovornega vozila, kar so sanirali gasilci PGD Ormož.

Ob 11.10 uri so obravnavali kaznivo dejanje hude telesne poškodbe, katero se je zgodilo dne 25.8.2020 med pretepom s fizično silo. Zoper znanega storilca bo po zbranih obvestilih podana kazenska ovadba na ODT Ptuj.

Ob 11.19 uri so v naselju zaradi prekoračitve hitrosti izrekli globo tujcu, kateri pa kazni ni plačal in so mu bili začasno odvzeti osebni dokumenti. Tujec se je kasneje vrnil s potrdilom o plačani kazni in so mu bili dokumenti vrnjeni.

Ob 12.40 uri so bili s strani svojcev obveščeni o pogrešani starejši osebi na območju Ormoža. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je oseba padla pred domovanjem in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v SB Ptuj, česar pa svojci niso vedeli.

Ob 12.40 so obravnavali kaznivo dejanje goljufije. Po zbranih obvestilih bo na pristojno ODT Ptuj podana kazenska ovadba zoper znanega storilca.

Ob 13.15 so v Mihovcih pri Veliki Nedelji vozniku, kateri je bil pozitiven na hitri test za droge, odredili strokovni pregled v ZD Ormož. Zoper imenovanega sledi postopek pred OS Ormož in začasni odvzem vozniškega dovoljenja.

Ob 16.00 uri so v Ormožu na Ptujski cesti obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirnem prostoru, kjer je neznani voznik neznanega vozila poškodoval parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Za neznanim voznikom zbirajo obvestila.

Ob 17.35 uri so obravnavali kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe, katero se je zgodilo dne 25.8.2020 med pretepom z orodjem. Po zbranih obvestilih bo zoper znanega storilca podana kazenska ovadba na ODT Ptuj.

Ob 18.45 uri so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari na zemljišču občana, kateremu je neznani storilec poškodoval rastline. Po zbranih obvestilih bo na ODT Ptuj podana KO zoper neznanega storilca.



Več v Črna kronika