Policisti obravnavali delovno nesrečo, poškodbo s kotlom za žganjekuho

V nedeljo sredi dneva pa so bili obveščeni o osebi, ki leži ob vozišču. Patrulja je na kraju ugotovila, da gre za znano osebo, ki je bila močno opita.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 7. september 2020 ob 16:22
Oseba se je poškodovala s kotlom za žganjekuho

Oseba se je poškodovala s kotlom za žganjekuho

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 4. septembra, ob 09.42 so pri ilegalnem prehodu državne meje izsledili štiri državljane Maroka. Tujci so bili po končanem postopku vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Poškodoval se s kotlom za žganjekuho

Ob 10.05 so obravnavali delovno nesrečo in sicer se je oseba poškodovala s kotlom za žganjekuho. V zvezi dogodka še zbirajo obvestila. Po zaključku sledi poročilo na državno tožilstvo.

Policija je na ormoškem območju obravnavala pripadnike varde

Pripadnikom varde bodo zaradi kršitve javnega reda in miru izdali plačilne naloge


Policisti večkrat obravnavali pripadnike varde

Ob 17.33 so na ormoškem območju zaznali pripadnike »VARDE«. Pri tem so bili obveščeni tudi o domnevni kršitvi javnega reda in miru s strani pripadnikov. V zvezi tega še zbirajo obvestila.

V soboto, 5. septembra, ob 07:40 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju naselja Savci. Na kraju so z zbiranjem obvestil ugotovili, da v danem primeru ne gre za elemente prekrška ali kaznivega dejanja in so zadevo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 12:34 so bili obveščeni, da se na obvoznici Ormož nahaja traktor s priklopnikom, kateri ima okvaro in je nevarnost naleta ostalih vozil. Kraj je s primerno signalizacijo zavaroval upravljalec ceste, voznik kmetijskega traktorja pa je prejel plačilni nalog v zvezi kršitev določil ZPrCP.

Ob 16:10 so bili obveščeni, o kršitvi javnega reda in miru na območju Ormoža, na kraju so policisti ugotovili, da je 16 oseb - pripadnikov varde kršilo določila ZJRM-1 in jim bodo izdani plačilni nalogi.

Ob 19.13 so ob državni meji imeli v postopku več oseb, pripadnikov »varde«. V zvezi tega zbirajo dodatna obvestila nakar bo zadeva ustrezno zaključena.

Ob 21.38 so v Gornjih Ključarovcih obravnavali povoženje divjadi. Udeležencu je bilo na kraju izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Na cesti ležal močno opit

V nedeljo, 6. septembra, so ob 12.45 bili obveščeni o neznani osebi, ki leži ob vozišču. Patrulja je na kraju ugotovila, da gre za znano osebo, ki je bila močno opita. Za njega so poskrbeli domači. V postopku patrulja ni ugotovila elementov prekrška po Zakonu o omejevanju porabe alkohola.

Ob 17.10 so bili obveščeni o preletu brezpilotnega zrakoplova-drona, ki je motil naznaniteljico. Vse osebe, ki posedujejo v lasti brezpilotne zrakoplove opozarjajo, da le-te uporabljajo v skladu z zakonodajo. Z dronom lahko letiš le, če s tem nikogar ne ogrožaš in ne motiš varnosti v zračnem prometu ali javnega reda in miru. Zadevo so zaključili z uradnim zaznamkom.



Več v Črna kronika