Pripadnikom varde bodo zaradi kršitve javnega reda in miru izdali plačilne naloge

Isti dan so policisti ob državni meji imeli v postopku več oseb, pripadnikov »varde«. V zvezi tega še zbirajo dodatna obvestila nakar bo zadeva ustrezno zaključena.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 7. september 2020 ob 11:05
Policija je na ormoškem območju obravnavala pripadnike varde

Policija je na ormoškem območju obravnavala pripadnike varde

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu, večkrat obravnavali tudi pripadnike t.i. varde, ki so ta konec tedna imeli tabor na območju občine Ormož. Iz PP Ormož so tako sporočili, da so v petek, 4. septembra, ob 17.33 na ormoškem območju zaznali pripadnike »varde«. Pri tem so bili obveščeni tudi o domnevni kršitvi javnega reda in miru s strani pripadnikov. V zvezi tega še zbirajo obvestila.

V soboto, 5. septembra, ob 16:10 so nato bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju Ormoža. Na kraju so policisti ugotovili, da je 16 oseb - pripadnikov »varde« kršilo določila ZJRM-1 in jim bodo izdani plačilni nalogi.

Ob 19.13 pa so ob državni meji imeli v postopku več oseb, pripadnikov »varde«. V zvezi tega še zbirajo dodatna obvestila nakar bo zadeva ustrezno zaključena.

Štajerska varda na taboru v Prlekiji

Varda se je ta konec tedna zbrala na taboru v Prlekiji
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika