Štajerski Brendi »Nazdravlja za prijatelje«

V besedilu skladbe »Na zdravje za prijatelje«, Štajerski Brendi poje o tem, da kolikor daješ, toliko se ti vse v življenju povrne in da je vse lažje, če imaš ob sebi prijatelje, ki ti pomagajo, ko ti je hudo.

Prlekija-on.net, nedelja, 4. oktober 2020 ob 11:00
Štajerski Brendi - Na zdravje za prijatelje

Štajerski Brendi - Na zdravje za prijatelje

Štajerski Brendi nam predstavlja še eno skladbo, ki se nahaja na zgoščenki z naslovom »Spomin na stare dni«. Glasbo in aranžma je tudi tokrat ustvaril njegov dolgoletni sodelavec Boris Jelenko, besedilo zanjo pa je napisal znan tekstopisec Drago Horvat, ki je napisal besedila za mnoge slovenske pevce, pevke in ansamble. Z Dragom Horvatom Štajerski Brendi že kar dolgo sodeluje. Zanj je napisal kar nekaj uspešnih besedil, med drugim tudi za skladbe: Najlepše darilo, Božične sanje, Prevarano srce, 60 let, ki so zelo priljubljene med poslušalci in se redno vrtijo na številnih radijskih postajah.

V besedilu skladbe »Na zdravje za prijatelje«, Štajerski Brendi poje o tem, da kolikor daješ, toliko se ti vse v življenju povrne in da je vse lažje, če imaš ob sebi prijatelje, ki ti pomagajo, ko ti je hudo. V novi skladbi Štajerski Brendi poje tudi, da vse v življenju enkrat mine, prijateljstvo pa nikoli ne izgine. Ko jočeš, ko se smejiš, vedno so ob tebi prijatelji. Zato se vsaka zdravljica naj začne, na zdravje, na zdravje za prijatelje.

Štajerski Brendi je kljub temu, da nastopov trenutno zaradi virusa Covid-19 praktično ni, še vedno glasbeno zelo aktiven, pridno snema nove skladbe, s katerimi nas bo razveselil na njegovi prihajoči že 17-ti izdani zgoščenki.



Več v Glasba in film