Na mladih svet stoji

Mladim tokrat ponovno ponujajo priložnost spregovoriti o izzivih, možnostih in težavah, ki jih trenutno pestijo ali pa so se v njih znašli tekom prejšnjega šolskega leta in na splošno, zato so v okviru projekta Na mladih svet stoji oblikovali kratki anketni vprašalnik.

Prlekija-on.net, četrtek, 8. oktober 2020 ob 19:12
Na mladih svet stoji

Na mladih svet stoji

V Mladinskem svetu Ljutomer smo uspešno začeli novo šolsko leto. Letos s prav posebnim namenom, kar je omogočil Mladinski svet Slovenije kot sofinancer projekta Na mladih svet stoji. Mladim tokrat ponovno ponujamo priložnost spregovoriti o izzivih, možnostih in težavah, ki jih trenutno pestijo ali pa so se v njih znašli tekom prejšnjega šolskega leta in na splošno, zato smo v okviru projekta Na mladih svet stoji oblikovali kratki anketni vprašalnik, da bi še lažje razumeli situacijo mladih tekom epidemije, v kateri smo se znašli (povezava do anonimnega anketnega vprašalnika: https://www.1ka.si//a/296986). Poslali smo jih tudi na šole, saj se nam zdi pomembno, da se učitelji, profesorji in vsi ostali, ki na kakršen koli način delujejo z učenci in mladimi, seznanijo z izzivi, ki so se jih dotaknili mladi tekom epidemije. Rezultate anketnega vprašalnika bomo delili z javnostjo. Mladim pa »v zameno« za izpolnjeni anketni vprašalnik ponujamo tematske delavnice po izbiri izraženi v anketi oziroma glede na analizo zbranih rezultatov. Le-te bodo pripravili in izvedli izkušeni mladi prostovoljci in mladinski delavci. V Mladinskem svetu Ljutomer se veselimo in vznemirljivo pričakujemo nadaljnje jesenske dni, ki bodo polni raznolikih aktivnosti namenjeni mladimi.

Mladinska delavka Katja Marinič

Če se želite pridružiti Mladinskemu svetu Ljutomer kot prostovoljec/prostovoljka ali si želite, da pri vas izvedejo katero od tematskih delavnice jih kontaktirajte na: msljutomer@gmail.com
Kot že vrsto let, Mladinski svet Ljutomer tudi letos nudi otrokom in mladim učno pomoč, katero izvajajo predvsem vestni prostovoljci.

Na mladih svet stoji



Več v Kultura in izobraževanje