Voznik trčil v peško. Policija išče voznika in morebitne priče.

Pri zavijanju je s sprednjim desnim delom vozila oplazil peško. Po trčenju se je voznik ustavil, nato pa nadaljeval z vožnjo.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 12. oktober 2020 ob 12:28
Prometna nesreča se je zgodila v Rakičanu

Prometna nesreča se je zgodila v Rakičanu

Iz PU Murska Sobota so sporočili, da se je danes, okrog 6.43 ure v naselju Rakičan zgodila prometna nesreča z udeležbo osebnega avtomobila in peške. Ugotovljeno je bilo, da je peška hodila po pločniku iz smeri avtobusne postaje v smeri Zdravstvene šole. Ko je prečkala dovozno cesto za Srednjo Biotehniško šolo se je po vozišču iz smeri naselja Lipovci pripeljal voznik belega osebnega avtomobila in zavijal v desno na dovozno cesto za Srednjo Biotehniško šolo.

Pri zavijanju je s sprednjim desnim delom vozila oplazil peško. Po trčenju se je voznik ustavil, nato pa nadaljeval z vožnjo po dovozni cesti za Srednjo Biotehniško šolo. Peška je bila v nesreči lažje telesno poškodovana.

Neznanega voznika in morebitne priče naprošajo, da zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče informacije o nesreči posredujejo na Postajo prometne policije Murska Sobota, Ulica arhitekta Novaka 11 (tel: 02 522 44 50), na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 - 1200.



Več v Črna kronika