Nova pomoč podjetij Splošni bolnišnici Murska Sobota

Lek Veterina jim je podarila 1000 litrov 80-odstotnega etanola v vrednosti 4.000 evrov, Radenska je oddelku za covid podarila vodo, McDonalds pa hrano za zaposlene na oddelku za covid, ki se v tem času zaradi zaščitnih oblek ne morejo običajno prehranjevati.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 2. november 2020 ob 12:06
Donacija McDonaldsa

Donacija McDonaldsa

Vodstvo Splošne bolnišnice Murska Sobota sporoča, da so veseli vsake pomoči, saj je namenjena njihovim bolnikom in zaposlenim, ki skrbijo zanje. Prav slednji, zlasti še tisti, ki so v boju s koronavirusno boleznijo 19 izjemno obremenjeni, so se razveselili pomoči podjetij Lek Veterina iz Lipovcev, Radenske in McDonaldsa.

Lek Veterina jim je podarila 1000 litrov 80-odstotnega etanola v vrednosti 4.000 evrov, Radenska je oddelku za covid podarila vodo, McDonalds pa hrano za zaposlene na oddelku za covid, ki se v tem času zaradi zaščitnih oblek ne morejo običajno prehranjevati. Pri delu in preoblačenju morajo strogo upoštevati vse predpisane ukrepe, da lahko varno in strokovno opravljajo delo z bolniki s covidom.

Letos so podjetja in podjetniki soboški bolnišnici podarili 163 tisoč evrov. Vsem - tudi posameznikom, ki prispevajo - se zahvaljujejo za pomemben prispevek pri zdravstveni oskrbi prebivalcev in cenijo solidarnost v našem skupnem boju proti koronavirusni bolezni 19.

Na današnji dan imajo v bolnišnici 14 pacientov v t. i. sivi coni, 110 v rdeči, od slednjih je 13 bolnikov na intenzivnem zdravljenju, so še ob tem sporočili.

DOBER TEK IN HVALA S polnimi zabojniki toplih kosil in sladkih tortic smo danes potrkali na vrata Splošne bolnišnice...

Objavil/a McDonald's dne Petek, 30. oktober 2020


Več v Gospodarstvo