V Domu Lukavci pet novih primerov okužbe s COVID-19

Štirje stanovalci so predhodno bivali na enoti v rdeči coni, peti primer okužbe pa je potrjen pri stanovalcu, ki je nameščen v Bivalni enoti Veržej.

Prlekija-on.net, četrtek, 26. november 2020 ob 12:42
V Domu Lukavci so zabeležili nove primere okužb s COVID-19

V Domu Lukavci so zabeležili nove primere okužb s COVID-19

Vodstvo Doma Lukavci nam je sporočilo, da so v dneh od 23. do 25. novembra, nadaljevali s testiranji zaposlenih in stanovalcev na prisotnost okužbe s COVID-19. Tako je bilo v navedenem obdobju opravljenih 98 testiranj pri stanovalcih, ki so potrdila 5 novih okužb. 

Od zadnjih petih novih primerov okužbe s COVID-19, so štirje stanovalci predhodno bivali na enoti, ki se je v nedeljo, 22. novembra, preoblikovala v rdečo cono. Takrat so rezultati njihovih testiranj bili še negativni, zato so bili premeščeni v sivo cono.

Peti primer okužbe je potrjen pri stanovalcu, ki je nameščen v Bivalni enoti Veržej.

Dom Lukavci

Primeri COVID-19 potrjeni tudi v matični enoti Doma Lukavci


Od vseh stanovalcev, ki prebolevajo COVID-19, sta dva stanovalca v bolnišnici, kjer prejemata ustrezno zdravstveno oskrbo. Vsi ostali stanovalci s COVID-19 so nameščeni v rdečih conah in trenutno prebolevajo bolezen v blažji obliki.

Pri zaposlenih je bilo v istem obdobju izvedenih 47 testiranj, ki so potrdila eno okužbo pri zaposlenem.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika