DSO Ljutomer je star 19 let

Vsi skupaj pa si v srcih želimo še eno veliko darilo, da bi epidemija minila in bi vsi skupaj, v domovih in izven njih, lahko zaživeli zopet mirno in polno življenje.

Prlekija-on.net, petek, 27. november 2020 ob 19:41
DSO Ljutomer praznuje

DSO Ljutomer praznuje

V Domu starejših občanov (DSO) Ljutomer so vsako leto v tem času obeležili in proslavili pomemben dogodek, obletnico doma. Razmere jim tokrat žal ne dopuščajo, da bi organizirali običajno proslavo, povabili goste, nazdravili in se skupaj poveselili. Tudi mi smo ta veseli dogodek vsako leto obeležili v naših objektivih. Obletnico doma pa so vendarle proslavili, tokrat 19-letnico, stanovalci in zaposleni.

"Vsak je dobil kos odlične tradicionalne domske »rojstno dnevne« torte izpod rok naših vrlih sodelavcev iz kuhinje. Medsebojno spoštovanje, negovanje zaupanja in priznavanje dragocenosti vsakega izmed nas, pa je najlepše darilo, nevidno a čutno, ki ga dnevno podarjamo sebi in našemu domu," so zapisali.

In kaj so stanovalke povedale na današnji dan?

"Ob obletnici našega doma si želim, da bi še naprej tako pazili na nas. Vse zasluge gredo zaposlenim. Tu sem zadovoljna." (Terezija M.)
"Vesela sem. Ko sem pri kosilu prejela torto in pismo, mi je bilo prijetno pri srcu. Dobili smo torto, na njej zastavico in direktorjevo voščilnico. Lepa gesta je to." (Otilija S.)
"Vedela sem, da ima dom obletnico. Nisem pričakovala nič. Presenečenja sem bila zelo vesela. Torta je bila zelo dobra. Vesela sem, da me sin Milan in hčerka Marjana vsak dan pokličeta. Želim si, da bi se v domu spet lahko družili." (Ida T.)

"Vsi skupaj pa si v srcih želimo še eno veliko darilo, da bi epidemija minila in bi vsi skupaj, v domovih in izven njih, lahko zaživeli zopet mirno in polno življenje. Vse dobro vam želi ekipa DSO Ljutomer," so še ob tem zapisali.

Vsako leto smo v tem času obeležili in proslavili za nas pomemben dogodek, to je obletnico doma. Razmere nam žal ne...

Objavil/a Dom starejših občanov Ljutomer dne Petek, 27. november 2020


Več v Družabno