Voznik začetnik vozil pod vplivom alkohola in prehitro

Popoldan pa so policisti bili obveščeni o napadu psa na kolesarja na lokalni cesti v naselju Podgorci.

Prlekija-on.net, petek, 11. december 2020 ob 14:47
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 10. decembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 7:51 uri so bili obveščeni o poškodbi ograje, katera je nastala pri nočnem pluženju snega.

Ob 8:23 uri so nudili asistenco ekipi NMP ZD Ormož pri hospitalizaciji pacienta.

Ob 12:06 uri so v naselju Pavlovci, pri meritvah hitrosti na regionalni cesti, začasno odvzeli dokumenta prehitremu tujcu državljanu Republike Srbije, zaradi neplačila na kraju izrečene globe po ZPrCP.

Ob 13:35 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na lokalni cesti v naselju Pušenci. Vzrok prometne nesreče je bilo nepravilno srečevanje udeleženih vozil.

Ob 15:02 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in pobegom v Ormožu na parkirišču na Poštni ulici. S kraja prometne nesreče je neznano kam odpeljal neznani voznik, temno modrega manjšega osebnega avtomobila, ne da bi drugi udeleženki nudil podatke o sebi in vozilu.

Ob 16:10 uri je patrulja na območju PP Ptuj, osebi zasegla ročno zvit cigaret s posušenimi rastlinskimi delci, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo. Po prejeti analizi bodo izvedli ustrezen ukrep po ZPPPD.

Ob 16:10 uri so v naselju Pavlovci, pri meritvah hitrosti na regionalni cesti, začasno odvzeli vozniško dovoljenje prehitremu vozniku začetniku, saj je v cestnem prometu vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola. Na kraju mu je bil izdan/vročen plačilni nalog po ZPrCP.

Ob 17:36 uri so bili obveščeni o napadu psa na kolesarja na lokalni cesti v naselju Podgorci.



Več v Črna kronika