Simona je pogrešana že več kot en teden, tokrat so jo iskali na območju občin Ptuj in Destrnik

V akciji iskanja so poleg policije sodelovali gasilci PGD Destrnik, Desenci in Spodnji Velovlek ter vodniki reševalnih psov ZRPS Podravske regije in SIP KZS. Pogrešane osebe tudi tokrat niso našli.

Prlekija-on.net, petek, 18. december 2020 ob 18:22
V iskanju so sodelovali policija, gasilci ter vodniki psov

V iskanju so sodelovali policija, gasilci ter vodniki psov

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da se je v petek, 18. decembra, od 9. ure naprej, nadaljevla iskalna akcija pogrešane osebe, ki so jo prvič iskali že 12. decembra. Tokrat so pogrešano iskali na območju občin Ptuj in Destrnik. V akciji iskanja so poleg policije sodelovali gasilci PGD Destrnik, Desenci in Spodnji Velovlek ter vodniki reševalnih psov ZRPS Podravske regije in SIP KZS. Pogrešane osebe tudi tokrat niso našli.

Kot je znano, policisti na območju Policijske uprave Maribor obravnavajo prijavo o pogrešani osebi. Pogrešana je Simona Meglič, stanujoča v Levanjcih, občina Destrnik, ki je bila nazadnje videna na svojem domu, dne 10.12.2020 v dopoldanskem času.

Stara je 43 let, visoka 165 cm, težka približno 55 kg, srednje postave, dolgih črnih las, rjavih oči, oblečena v dolgo rdečo bundo, črne hlače in obuta v bele športne copate št. 35.

Pogrešana Simona Meglič

Simona je pogrešana že štiri dni. Ste jo kje videli?


Vse, ki bi pogrešano opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, prosijo, da o tem obvestite najbližjo policijski postajo ali pokličete na telefonsko številko policije 113, oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Pogrešano naj bi nazadnje videli ob regionalni cesti Lenart-Ptuj, v Ločiču v občini Trnovska vas, ko je hodila po kolesarsko-sprehajalni poti v smeri proti Ptuju in bila oblečena, kot je zgoraj opisano. Iskali so jo že minulo soboto na območju naselja Levanjci, kjer so pogrešano iskali gasilci PGD Desenci, v nedeljo so jo na tem območju iskali gasilci PGD Desenci, Destrnik in lovci LD Destrnik, v torek pa so pogrešano iskali še na območju občin Trnovska vas in Destrnik. Takrat so v iskalni akciji sodelovali policisti, gasilci PGD Destrnik, Desenci in Biš ter vodniki reševalnih psov ZRPS Podravske regije in SIP KZS-skupina 3.

Simona je pogrešana že od četrtka

V torek pogrešano osebo iskali še s psi