Simona je pogrešana že štiri dni. Ste jo kje videli?

Simona Meglič je stara 43 let, visoka 165 cm, težka približno 55 kg, srednje postave, dolgih črnih las, rjavih oči, oblečena v dolgo rdečo bundo, črne hlače in obuta v bele športne copate št. 35.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 14. december 2020 ob 14:37
Pogrešana Simona Meglič

Pogrešana Simona Meglič

Na območju Policijske uprave Maribor obravnavajo prijavo o pogrešani osebi. Pogrešana Simona Meglič, stanujoča v Levanjcih, občina Destrnik je bila nazadnje videna na svojem domu, dne 10.12.2020 v dopoldanskem času.

Opis pogrešane osebe: Simona Meglič je stara 43 let, visoka 165 cm, težka približno 55 kg, srednje postave, dolgih črnih las, rjavih oči, oblečena v dolgo rdečo bundo, črne hlače in obuta v bele športne copate št. 35.

Dopoldne je stekla iskalna akcija

Iskali pogrešano osebo, a je niso našli. Ste jo kje videli?


Vse, ki bi pogrešano opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, prosijo, da o tem obvestite najbližjo policijski postajo ali pokličete na telefonsko številko policije 113, oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Pogrešano so iskali že v soboto na območju naselja Levanjci, kjer so pogrešano osebo iskali gasilci PGD Desenci, v nedeljo pa so na tem območju iskali gasilci PGD Desenci, Destrnik in lovci LD Destrnik.

Pogrešane osebe takrat niso našli.

Iskalna akcija za pogrešano osebo tudi v nedeljo neuspešna

Iskalna akcija za pogrešano osebo tudi v nedeljo neuspešna




Več v Črna kronika