Ekipa Denis Avdić Showa zbrala neverjetnih 1.037.313,54 evrov

Denis, Jana, Anja in Miha so naredili najdaljši Denis Avdić show v zgodovini! Neprekinjeno so oddajali kar celih 28 ur za dober namen.

Prlekija-on.net, sreda, 23. december 2020 ob 13:44
Z dobrodelno akcijo so zbrali več kot milijon evrov

Z dobrodelno akcijo so zbrali več kot milijon evrov

Na Radio 1 so voditelji Denis Avdić, Jana Morelj, Anja Ramšak in Miha Deželak neprekinjeno oddajali 28 ur, od 5.00 v torek do srede do 9.00. Ob tem so se jim pridružili številni znani gosti, med njimi Dejan Vunjak, Challe Salle, Žan Serčič, BQL, Peter Poles, Tara Zupančič, Joker out, Dejan Zavec, Luka Basi, Samuel Lucas, Miro Todosovski, Zvita feltna, Eva Boto, Damjan Murko, Sebastian, Klemen Slakonja, Ranko Babić, Avseniki, Vlado Kreslin, Martin Golob, Rok'n'Band in drugi.

Ponovno so se imeli lepo in celotni Sloveniji dokazali, da skupaj s poslušalci zmorejo. Peli so z glasbenimi zvezdami in vsake toliko potočili kakšno solzo, ker so nekoga, ki je v hudi stiski tako zelo osrečili.

ZBRALI NEVERJETNIH 1.037.313, 54 EUR! HVALA, SLOVENIJA, KER STE Z NAMI!

A SANJAMO????

Objavil/a Radio 1 dne Torek, 22. december 2020

"Pomagali smo že ogromno posameznikom in družinam, a tokrat smo podrli REKORD! Z vašo pomočjo, draga Slovenija, smo zbrali NEVERJETNIH 1.037.313,54 EUR! To je številka, ki je ni pričakoval nihče. To nam da vedeti, da vsak izmed vas, v sebi nosi srčnost, toplino in sočutje do sočloveka. Tudi, ko smo narazen in v časih, ki niso najlažji, znamo stopiti skupaj in pomagati ljudem v stiski," so ob tem zapisali.

Kako lahko še vedno pomagaš?

Čisto enostavno! Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na številko 1919 ali pa se oglasi v svoji najbližji dm prodajalni, kjer lahko doniraš od 50 centov do 5 eur in pomagaš socialno ogroženim družinam. Vsak po svoji moči.

Rok 'n' Band

Malo pred koncem 28-urnega dobrodelnega maratona so Rok 'n' Band. Z dvema legendarnima komadoma!

Objavil/a Radio 1 dne Torek, 22. december 2020
Anita Ogulin

Z nami je Anita Ogulin iz ZPM Ljubljana Moste-Polje. Spregovorila bo o tem kako pomemben je letos maraton za Slovenijo!

Objavil/a Radio 1 dne Torek, 22. december 2020

 

Objavil/a Radio 1 dne Sreda, 23. december 2020


Več v Družabno