S strani anonimnega občana prejeli prijavo glede motenja počitka z glasno glasbo

Patrulja je na kraju sama zaznala glasnejšo glasbo, katero pa je kršitelj takoj ugasnil ob prihodu policistov.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. januar 2021 ob 10:46
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 15. janurja, ob 06.01 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Patrulja je na kraju ugotovila, da je voznik zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal z vozišča. Pri tem je nastala manjša materialna škoda na vozilu. Zadeva je bila zaključena z odstopom od ogleda.

V soboto, 16. januarja, ob 20.48 so s strani anonimnega občana prejeli prijavo glede motenja počitka z glasno glasbo. Patrulja je na kraju sama zaznala glasnejšo glasbo, katero pa je kršitelj takoj ugasnil ob prihodu policistov, zato so mu izrekli opozorilo po zakonu o javnem redu in miru.

Ob 21.18 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru z izrečenimi grožnjami. Patrulja je na kraju kršitelju izdala plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

V nedeljo, 17. januarja, ob 11.30 so obravnavali kaznivo dejanje Ogrožanje varnosti. Po zbranih obvestilih bodo na pristojno ODT podali kazensko ovadbo.



Več v Črna kronika